Resultaten

 

 

Resultaten van Healings...

 

Mooi om te zien hoe iemands ademhaling verandert tijdens een Healing. Het lichaam geeft duidelijke signalen. Waar meer aandacht nodig is of juist niet. Energie doet zijn werk, ook bij de onbewuste blokkades die we het liefst ongemoeid laten. Fijn als je als reactie het beamen hoort van wat ik heb waargenomen tijdens de Healing. Er is altijd voldoende ruimte voor vragen, ook na een paar dagen.

 

 

Julia schreef:

Lieve, bijzondere & bescheiden Monique. Wat een mooie healing heb ik van je mogen ontvangen. Wat een zachte & krachtige energie. Je bent echt heel goed in wat je doet! Absoluut een aanrader!! 

 

 

 

Iemand die behoorlijk sceptisch was over wat een Healing dan wel niet zou kunnen doen, en dan toch besluit om wel een Healing te willen ervaren.

Na afloop was zijn reactie, bijzonder dit had ik niet verwacht, ik kan me helemaal vinden in wat je hebt waargenomen. En voelde duidelijk dat er iets gebeurde. Bedankt Monique dit neem ik met me mee.

 

 

 

 

 

 

Een mooie reactie van een dame die al een paar keer op vrijdag bij Ladonna in Almere Stad is geweest, waar ik elke vrijdag aanwezig ben voor het geven van consulten. (Info daarover onder het kopje nieuws) Ik kan een stuk langer lopen en heb minder snel last van mijn knie. Hoe fijn is dat.....Energie gaat naar de plaats waar het nodig is...zowel in het lichaam als in de geest. Heel fijn om deze reactie te horen. Dat is wat Healings geven zo mooi maakt....

 

 

 

Een Healing kan blokkades opheffen zodat de energie weer kan stromen. Lichaam en geest worden als het ware aangespoord om in balans te komen.

 

De meeste mensen die een healing hebben gehad zijn volkomen ontspannen en rustig. Ook de mensen die het best spannend vinden kunnen zich na een paar minuten al ontspannen. Dit is duidelijk waar te nemen aan de ademhaling, en gaan relaxed naar huis. Met meer energie en een fijn gevoel. De onrust is verdwenen...

 

Vaak hoor ik mensen van tevoren zeggen ...ik voel nooit iets. Dat maakt niets uit een healing werkt via energie...en die energie vindt zijn weg ...De een voelt dat direct en een ander merkt niets. En toch doet de healing zijn werk. De energie die ik geef kan nog dagen doorwerken.

 

Het kan ook gebeuren dat je heftige reacties voelt omdat de energie delen kan aanraken die je al die tijd niet hebt willen voelen, of willen inzien. Het betekent dan dat het hoog tijd was om te werken aan deze blokkades. Het beste is om dit mooie proces te laten plaatsvinden zonder ertegenin te gaan. 

 

 

Heb jij interesse? 

 

De kosten zijn € 25,00 voor 30 minuten

€ 50,00 voor 60 minuten

 

 

Bel gerust 06 30550212 voor meer info of een afspraak...ik help je graag.

 

 

 

Reacties op een I Tjing consult 

 

Een verwonderde leuke reactie op een I Tjing consult...zo boeiend en kloppend. Het is samen vooral voelen wat het gegooide hexagram met je doet. Met name het voelen van de tekst die het boek der veranderingen weergeeft. De letterlijke tekst is vaak onwennig...en op het eerste gezicht verwarrend. Maar o zo leuk om daar richting aan te geven, puur vanuit je gevoel wat je erbij krijgt. Dat kan ook pas later boven borrelen....

Kosten € 20,00 

 

 

Blij met deze feedback op een I Tjing consult.

Duidelijke en fantastische mooie ITjing reading. Volledig, in jouw eigen energie 

 

 

 

Reacties op mijn facebookpagina ...op een online fotoreading 

 

WOW! Krijg er tranen van in mijn ogen. T klopt gewoon helemaal! En suuuper bedankt voor de tips ga ik zeker iets mee doen.

Heeel toevallig was ik al de hele week op zoek naar tekenkrijt. Toeval?

En qua muziek: ik zing elke dag.

Nogmaals super bedankt! En een heel fijn weekend 

 

Wat een mooie reactie... net ontvangen via de mail op een foto reading 

Zo gaaf om te doen en om mensen iets mee te geven ...

I love it

 

 

 

Blij met mijn fotoreading! Bijzonder wat Monique allemaal kan invoelen met behulp van een foto. Heel fijn dat je daarna ook nog iets kunt vragen over de reading. Wat mij betreft een aanrader. Dank je wel Monique!

 

 

Een reading van Moon mogen ontvangen vanaf een foto. Wat kan jij dat mooi en goed verwoorden! Fijn om dit te weten.

 

 

Wil jij ook een fotoreading?

Alle info hoe je die aanvraagt vind je onder het kopje fotoreading ....

Kosten zijn € 15,00 

 

 

Zo gaaf hoe iemand die een geestelijke achterstand heeft reageert op een handmassage...

Heerlijk en ontspannend en ondertussen gezellig over letterlijk van alles zitten praten...

Je voelt dan hoe iemand ontspant...de vaak verkrampte vingers worden weer een beetje soepel...

Contact met mensen maken is wat mijn werk zo mooi maakt....