Counseling

 

We zijn het allemaal waard.

 

Niet lekker in je vel zitten, depressie, eenzaamheid, vermoeidheid, je niet gehoord voelen… Dingen die vaak nauw met elkaar verbonden zijn. We hebben het allemaal wel is, maar als dit soort gevoelens er vaker zijn dan je lief is, is het verstandig om er wat aan te doen.

 

Meestal lukt dat jezelf wel, maar het kan ook goed zijn dat je is een beetje hulp kunt gebruiken. Dat is helemaal niet erg, of om je voor te schamen. Het is veel erger als je doorloopt en geen hulp vraagt en er op een gegeven moment helemaal doorheen zit.

 

Ik kan het weten want ik ben een ervaringsdeskundige. En gun het geen mens, juist daarom kan ik je begrijpen en je handvaten bieden die je kunnen steunen en helpen.

 

Vaak hebben deze gevoelens een diepere oorzaak. Soms ben je je dat bewust, en soms niet. Daar kunnen we samen achter komen. Als je eenmaal de eerste stap hebt gezet is dat de weg naar verwerking en kan je je veel beter gaan voelen.

 

Vind je dit alles moeilijk en best vervelend om over te praten, je kan altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.

 

 

 

 

Het kan zomaar dat je na een paar consulten al de smaak te pakken hebt, en je het verder gemotiveerd en wel alleen kan…

 

Dat is ook hoe ik werk, iemand moet niet afhankelijk worden van mij. Ik laat je inzien en voelen hoe jezelf je gedachten en gevoel onder controle kunt krijgen. Hoe je de balans zo goed mogelijk zonder moeite kunt houden. Als je weet waar de schoen wringt kun je er iets mee...

 

Ik ben helder voelend, en kan jou op die manier nog extra van dienst zijn…door niet alleen te luisteren en vooral tussen de regels door…maar ook te voelen.

 

Bel gerust als je meer info wilt of voor een afspraak 06 30 55 02 12

 

Ik hoop je hiermee al een stukje vertrouwen te hebben gegeven. Schroom niet ….

 

Liefs Moon