Reiki

Hoe werkt Reiki...

 

Een Reiki behandeling werkt als volgt, je gaat lekker liggen en ontspant je zoveel mogelijk. Door middel van vaste hand plaatsingen op het lichaam wordt de Reiki Universele energie aan het lichaam toegevoegd. Reiki is gebaseerd op symbolen. Door Reiki kun je beter ontspannen en je beter in je vel voelen. Lichaam en geest is één, Reiki werkt dus niet alleen op het lichaam maar ook op de geest.

 

Je kunt tijdens de behandeling van alles waarnemen, zoals verdrietig worden, of het warm of koud krijgen. Alles is mogelijk, en niets is vreemd. Ieder reageert anders omdat ieder ook een eigen gesteldheid heeft.

 

Reiki kan blokkades in het lichaam opheffen, en de doorstroming bevorderen van stagnaties in het lichaam.

 

 

Reiki op afstand is ook mogelijk, dan spreek ik een datum en tijdstip met je af waarop je dan rustig gaat zitten of liggen. Op dat tijdstip is het van belang dat je niet gestoord wordt door drukte zoals telefoon en dergelijke. Een goede manier om even te ontspannen is een muziekje. En steek ook een kaarsje aan....

 

We denken aan elkaar, en ik stem via de Reiki symbolen mij af op jouw energie. Op die manier kan de Reiki energie stromen.

 

Dit kan zo'n 10 a 15 minuten duren, dan zal je ook voelen dat de behandeling klaar is. Na afloop van de behandeling hebben we contact om door te spreken wat je hebt ervaren.