Healing

 

Wat is een Healing?

 

Bij een Healing werk ik met Kosmische energie, en soms met Kosmische stralen. Je gaat eerst rustig liggen, om je vertrouwd te gaan voelen met mij en de omgeving. Ik raak je soms aan en soms niet, naar gelang wat ik waarneem. Ik maak contact met je voeten, en stem me af op jouw energie. Alles en iedereen bestaat uit energie die we niet zien maar wel voelbaar is. Dan stem ik me af op de geleide Healing gids(en). Door deze afstemming wordt ik geleid naar de plaatsen in je lichaam die energie nodig hebben, of waar teveel aan energie is. Op die manier zal de Kosmische energie via mijn handen zijn werk doen.

 

Sommige mensen ervaren die energie en krijgen het warm of juist koud. Beide zijn reacties van jouw lichaam op de energie. Het is niet altijd zo dat je iets voelt, de energie doet toch zijn werk. En gaat daar heen waar het nodig is. Deze energie zet het lichaam aan tot herstel. Het is niet zo dat je een ziekte kunt genezen met een Healing. Maar je kunt wel een balans creëren, rust en ontspanning. Zowel lichamelijk als geestelijk zal de Healing merkbaar worden. Een Healing kan dagen doorwerken, zonder dat je daar iets van merkt. En het kan ook zijn dat je direct tijdens de Healing al van alles voelt. De ene mens is gevoeliger dan de ander, en het hangt er ook vanaf met welke intentie je de Healing bent in gegaan.

 

In ons lichaam bevinden zich Chakra’s waar je misschien wel is iets over hebt gehoord. Deze Chakra’s zijn onze energie lichamen. Je kunt je voorstellen dat als er in een van de Chakra’s disbalans is, dat zich dat vertaald in je hele lichaam. Lichaam en geest zijn een, en dat maakt dat door verschillende oorzaken ons lichaam in disbalans kan komen.

 

De functie van een Healing is om deze balans te herstellen, een Healing zet het lichaam aan om vanuit zichzelf te Healen. Een Healing werkt niet alleen in op de Chakra's maar ook op onze Meridianen. Zowel op het fysieke lichaam als energetische en het etherische lichaam.

 

Het gebruik van Edelstenen bij een Healing kan de energie versterken.

 

Healing op afstand is ook mogelijk. Dan spreken we een tijd af waarop we beide ongestoord de Healing kunnen doen, en denken dan aan elkaar. Het is dan de bedoeling dat je rustig gaat zitten of liggen en niet afgeleid wordt door telefoon of drukte om je heen. Een muziekje wat je fijn vind kan je helpen om de rust te nemen. En steek een kaarsje aan...

 

Dan stem ik mijn energie op jouw energie af, en ook dan is er een contact met een Healing gids(en) die via mij de Kosmische energie laat stromen.

 

Dit duurt meestal tien a vijftien minuten. Je voelt dan vanzelf dat er iets verandert qua gevoel. Na afloop van de behandeling hebben we dan contact om te bespreken hoe je het hebt ervaren.

 

 

Het wezenlijke verschil tussen een Healing en Reiki behandeling is dat je met een Healing veel meer mogelijkheden hebt. Je bent niet gebonden aan bepaalde hand zettingen. En er zijn veel meer aspecten die je bij een Healing kunt betrekken, zoals een geboortedatum, het direct werken op de chakra's en de meridianen, en nog veel meer.

 

 

Afbeelding van de Chakra's